Projekti
 
03.10.2013.
Trening i sertifikacija u oblasti upravljanja projektima prema međunarodnim standardima za zaposlene u Narodnoj skupštini Republike Srbije
 
20.02.2013.
Menadžment treninzi za državne službenike koji rade u republičkim institucijama: podrška i jačanje liderskih potencijala i upravljačkih kapaciteta u odabranim državnim institucijama Vlade Srbije
 
21.01.2013.
Kreiranje i implemetacija trening programa “Upravljanje performansama u javnom sektoru” za 60 odabranih predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije
 
01.01.2013.
Projekat unapređenja kapaciteta dvadeset organizacija civilnog društva iz cele Srbije u profesionalizaciji pružanja usluga socijalne zaštite na lokalnom niovu.
 
28.12.2012.
Razvoj kapaciteta menadžera Nacionalnih parkova i zaštićenih područja i podrška u pripremi projektnih predloga
 
30.06.2012.
Izrada „Studije izvodljivosti uključivanja privatnog sektora u sistem zdravstvene zaštite i zdravstvenog osiguranja“ ima za cilj da pomogne u kreiranju efikasnog, kvalitetnog, dostupnog i finansijski održivog sistema zdravstvene zaštite.
 
22.05.2012.
Unapređenje kapaciteta Odeljenja za upravljanje projektima finansiranim iz fondova EU Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije (IPA odeljenje) se sprovelo kroz nekoliko glavnih aktivnosti sa ciljem izgradnje efikasnijeg i efektivnijeg sistema planiranja i realizacije eksterno finansiranih projekata.
 
04.03.2011.
Ciljna grupa ovog projekta su bili predstavnici sedam organizacija civilnog društva koje se bave praćenjem realizacije budžeta i politika sa aspekta interesa osetljivih grupa koje zastupaju: deca, žene, mladi, stari, OSI, Romi, izbeglice i raseljena lica.
 
28.02.2010.
Trening trenera na temu lokalnog ekonomskog razvoja za izabrane predstavnike 8 opština jugozapadne Srbije (Novi Pazar, Sjenica, Tutin, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Raška i Ivanjica)
 
10.12.2009.
Podrška razvoju 8 opština jugozapadne Srbije (Novi Pazar, Sjenica, Tutin, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, Raška i Ivanjica) kroz treninge, mentorski rad i koučing.
 
30.10.2009.
Ciljna grupa ovog projekta su bili izabrani predstavnici različitih sektora u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije. Osnovni cilj obuke i mentorske podrške se odnosio na uspostavljanje sistema za upravljanje projektima u Ministarstvu koji bi bio baziran na softveru MS Project Professional 2007.
 
20.03.2008.
Osnovni cilj projekta je da se obezbedi permanentna ICT podrška u cilju efikasnog i efektivnog funkcionisanja poslovnog sistema Blok 67 Associates. Okosnicu ICT podrške čini specijalizovano softversko rešenje REM™ za podršku poslovnim procesima od izgradnje objekata do prodaje i primopredaje nekretnina.
 
Srpski menadžment centar
Kombinujući višegodišnje stručno iskustvo i znanje sa specifičnim potrebama klijenata, SMC pruža podršku u oblasti:
 • Menadžment consulting-a,
 • Planiranja i realizacije strategije poslovanja,
 • Projektnog menadžmenta,
 • Menadžmenta javne uprave,
 • Unapredjenja ljudskih resursa.
 • Implementacije gotovih softverskih rešenja.
Projektni menadžment
SMC pruža podršku u profesionalnom upravljanju projektima i unapređenju organizacionog projektnog menadžmenta:
 • Izrada metodologija i metodoloških priručnika za upravljanje projektima
 • Vođenje, monitoring i kontrola projekata
 • Multi-projektno upravljanje
 • Primena modela zrelosti i najboljih praksi
 • Redizajniranje organizacionih elemenata
 • Uvođenje Jedinice za upravljanje projektima (PMO)
SMC
 
Centar Microsoft
 
Ostanite u kontaktu sa nama
Branislav Nušić "Znanje ima granica, dok neznanje ih nema."
Branislav Nušić
srpski književnik i komediograf
Srpski menadžment centar-SMC

Copyright Srpski menadžment centar 2010-2018 ©. All rights reserved.                                                  Powered by IDMS

Srpski menadžment centar

×